Sinterklaas

Chocoladeletter_Eenhoorn
Bakkerij_vanDongen_20131105_086
Chocoladeletter_Karamel
Chocoladeletter_Ruby
Bakkerij_vanDongen_20131105_082
Bakkerij_vanDongen_20131105_085

Heerlijk avondje is gekomen

‘Ook dit jaar brengen Sint & Piet weer een bezoek aan ons land.

Al is er dit jaar wel wat aan de hand.

Sint waarschuwt Piet dat hij er op toeziet dat alles Coronaproof geschied”

Uiteraard betekent dit niet dat wij niet mogen genieten van deze heerlijke traditie. Een stukje gezelligheid in bijzondere tijden.

Wij bij bakkerij van Dongen beseffen ons  maar al te goed dat het Sinterklaasfeest er dit jaar anders uit zal zien. Kleinere gezelschappen of zelfs gewoon alleen met het gezin. Wie weet met opa en oma via Zoom of Skype?

Om daar op in te spelen ziet ook ons assortiment er dit jaar anders uit. Bijvoorbeeld, meer stukswerk voor 2 á 4 personen. Daarnaast hebben we de keuze in kruidnoten flink uitgebreid. Lekker samen op de bank, Netflix aan en een zak kruidnoten… Volgens mij komen we deze tijd best door samen.

Interesse in ons complete assortiment? Klik hier en bestel direct!

 

 

 

 

 

 

Chocolade letters, maar dan echt….

Elk jaar draait onze eigen chocolaterie op volle toeren om u te voorzien van de lekkerste chocolade letters in de regio. Ambachtelijk gemaakt van top chocolade.

Dit jaar doen we daar nog een schepje bovenop met onze ‘speciale chocoladeletters’

Dus wil jij graag iemand een hart onder de riem steken? Gewoon, omdat je aan ze denkt of omdat ze het verdient hebben? Dan hebben wij het perfecte cadeau!

De speciale letters zijn verkrijgbaar in S in 9 soorten! Wat dacht u van: Witte chocolade met Smarties, Ruby Roze of Melk Caramel! ALLEMAAL OP EN TOP GENIETEN.

Interesse in ons complete assortiment chocolade letters? Klik dan hier en bestel direct!