Over ons

VD_assortiment_brood_1-300x2251.jpg
slagroomtaart_10_pers._1.jpg
VD_FB_12
Bakkerij_vanDongen_20131105_030

Wij zijn bakkerij Van Dongen

De ervaren en gepassioneerde vakmensen van Bakkerij van Dongen staan al meer dan 65 jaar voor u klaar. Brood, banket, chocolade en catering zijn onze specialiteiten. Elk product krijgt bij ons de juiste aandacht. Alles voor een smakelijk eindresultaat met u als klant op nummer 1.

Kennis & Ambacht staan voorop

Kwaliteit staan bovenaan bij Bakkerij van Dongen. Door jarenlange ervaring, ruime kennis van grondstoffen en processen en passie voor het bakkersvak maken wij kwalitatief hoogwaardige producten. Onze vakkundige medewerkers adviseren u graag over ons complete assortiment. Heeft u een allergie? Bent u op zoek naar de bruidstaart van uw dromen? Bakkerij van Dongen staat voor u klaar.

Hart voor lokale ondernemers

Wij koesteren lokale leveranciers voor ambachtelijke grondstoffen. Denk hierbij aan Korenmolen De Maagd in Hulshorst. Hier staat gecertificeerd Gilde-Molenaar Kirsten van Dongen aan het roer. Hierdoor is een puur en eerlijk product van topkwaliteit gegarandeerd.

Wij steunen ”onze” boeren

In het project ‘lokale producten’ worden er granen verbouwt die zeer geschikt zijn voor de broden van bakkerij van Dongen. Het graan wordt op De Maagd gemalen en het verkregen meel wordt drie keer per week naar de bakkerij gebracht. Naast de constante versheid geeft het ook een sterke verbondenheid met de lokale grond waarop prima graan groeit.